Vi søger ny medarbejder med flair for IT og regnskab

06. 07. 2018

Har du kompetencer og flair for IT og regnskab - så er det dig, vi søger!

Vi søger en ny medarbejder, der både kan og tør lære at bruge IT til at gøre det administrative arbejde nemmere for vores kunder - primært landbrugskunder.

Vi forventer, at du ...
... har kendskab til E-conomic. Det er ikke afgørende, at du har kendskab til tillægsmoduler og apps, men det er en stor fordel og du skal være villig til at lære det.

Det vil være rart, hvis du har erfaring som revisor eller regnskabsmedarbejder, men vi vægter højere, at du har flair for IT og tør bruge IT på områder, som du og vi ikke er vant til. Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer.

Vi tilbyder ...
... en arbejdsplads, der sætter en ære i at være de førende indenfor faglig viden, herunder IT. Vi har en humoristisk hverdag med en uformel tone og vi har travlt i 1. halvår, hvor du forventes også at have overarbejde. Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du ikke mener du passer optimalt på profilen. Det vigtigste er lysten til at arbejde med udfordringer, og i en hverdag, der kræver vilje og evne til forandringer.

Din ansættelse vil være på vores kontor i Nakskov og kan også blive i Maribo.

Hvis du vil vide mere om stillingen og firmaet, er du meget velkommen til at kontakte leder af landbrugsafdelingen Karsten Beske (21 49 07 57) eller statsautoriseret revisor, direktør Thomas Henckel (40 14 11 33).

Send ansøgningen til
Aage Maagensen A/S, C.E. Christiansens Vej 56, 4930 Maribo eller mail: kab@aa-m.dk.
Ansøgningsfrist: Søndag d. 12. august 2018