Katrine skyder med skarpt

25. 09. 2020

Katrines karriere hos aage maagensen begyndte tilbage i 2013, mens hun studerede cand.merc.aud på Copenhagen Business School og boede på Frederiksberg.
Da hun afsluttede uddannelsen, fortsatte samarbejdet hos aage maagensen – men heldigvis valgte hun at flytte tilbage til Lolland, så hun kunne bo tættere på Maribo-afdelingen, hvor hun sidder i dag.

For Katrine er det vigtigt at kunne ramme plet, når hun stilles overfor problemstillinger hos både kunder og kollegaer. Hun hjælper med alt lige fra regnskab til IT og digitale løsninger, og så gør hun det altid med et smil og godt humør.

Men det er ikke kun i arbejdstiden, at Katrine rammer plet. I sin fritid går hun på jagt, og så er hun ikke bange for at få lidt mudder på knæene og jord under neglene. Landbruget fylder nemlig meget udenfor arbejdet, da hun og kæresten er ved at sætte en gammel gård i stand.

I hverdagen samler Katrine energi i naturen, hvor der er højt til himlen med gåture i skoven – og det er ingen hemmelighed, at hendes positive energi smitter af på kontoret.

Aage maagensen er glade for kunne byde Katrines smil og gode humør velkommen tilbage.