Carina Aalborg Hansen

26. 09. 2023

På kontoret i Maribo kunne vi d. 1. september byde Carina Aalborg Hansen varmt velkommen, da hun er blevet ansat som revisorassistent i vores landbrugsafdeling.

Landbruget ligger ikke fjernt fra Carina. Hun bor nemlig sammen med sin kæreste, som driver et plantelandbrug i Sandby ved Nakskov, hvor deres hund Ronja ofte er med i traktoren.

 

Oprindeligt er Carina faktisk uddannet sygeplejerske, men hun tog beslutningen om at skifte retning, da hun hellere ville noget med tal. Derfor passede det perfekt, at hun kunne begynde som elev her hos Aage Maagensen i landbrugsafdelingen, da hun har stor interesse for landbrugets økonomi.

 

Carinas førstehåndsindtryk har kun været positivt, og hun lægger særligt vægt på den hyggelige stemning og at hendes nye kollegaer er hjælpsomme og gladeligt deler ud af deres viden:

”Jeg er meget imponeret over, hvor gode de har været til at tage imod mig på så kort tid. Det virker som en god, dynamisk arbejdsplads.”

 

I sin fritid spiller Carina fodbold i Branderslev, og nyder at være sammen med venner og familie, derudover hjælper hun til i landbruget når der er behov for dette.

 

Velkommen til Carina!