Revisor søges til landbrugsafdelingen

27. 09. 2019

Vi søger en revisor der kunne tænke sig at være en del af vores landbrugsteam. Længere nede på siden kan du se videoen med nogle af dine kommende kolleger, der fortæller om vores dejlige arbejdsplads.

Dine kvalifikationer

Du har minimum et par års erfaring med at slutte regnskaber elektronisk. Om du er uddannet finansøkonom, uddannet revisor assistent, HD i regnskab, cand.merc.aud eller noget andet, er ikke afgørende. Vi vægter højere at du brænder for dit job, og har lyst til at arbejde med landbrugsregnskaber på et højt niveau. Det vi gjorde i går, er ikke altid  det rigtige, hvis der er en bedre løsning i morgen.

Om din kommende arbejdsplads

I afdelingen elsker vi at udfordre hinanden, blandt andet med at finde en bedre og hurtigere løsning på arbejdsopgaverne. Vi er der hvor papiret langt hen ad vejen, er erstattet med en ekstra skærm på skrivebordet.

Vi arbejder løbende med at udvikle vores samarbejde med kunderne, så det mere og mere foregår på de elektroniske medier og er helt tæt på deres dagligdag. 

Vi er et team på 14, og bliver en mere inden årets udgang. Vi glæder os til at byde dig velkommen til teamet.

Dine arbejdsopgaver

Dit arbejde bliver efter en indkøringsperiode at servicere en fast portefølje af landbrugsregnskaber med løbende registrering af bilag og afslutning af årsregnskabet, inkl. personlig indkomst- og formueopgørelse. Du deltager i regnskabsmøde med kunden, og har selvstændigt den primære kontakt til kunderne.

Arbejdstiden aftaler vi individuelt, og der er mulighed for hjemme arbejdsplads efter nærmere aftale. Vi er løbende på opfølgningskurser, for hele tiden at være opdateret på lovgivningen m.v. Er du i et uddannelsesforløb pt. er vi også interesseret i at høre fra dig. 

Kontakt os hvis du er interesseret

Du er meget velkommen til at ringe til én fra teamet eller til Karsten som er afdelingsleder, og som også er den du skal maile din ansøgning til (telefon: +45 54 91 02 62, e-mail: kab@aa-m.dk).

Vi behandler ansøgninger løbende med fuld fortrolighed.

 

Her kan du se videoen med medarbejdere fra landbrugsafdelingen, der fortæller om jobbet og arbejdspladsen: