Pernille er altid klar på en udfordring

16. 07. 2021

Inden Pernille Nielsen blev ansat i landbrugsafdelingen i Nakskov hos Aage Maagensen, havde hun aldrig arbejdet med landbrug eller landbrugsregnskaber, hverken privat eller professionelt, men hun tog det som en spændende udfordring og sprang ud i det.

Nu har hun været ansat i 4 ½ år, så landbruget fik heldigvis ikke skræmt hende væk.

Til dagligt hjælper Pernille blandt andet kunderne med at forstå samt arbejde med det digitaliserede kontor:
”Det er en stor omvæltning for nogle kunder at skulle have et digitalt kontor. Jeg synes, det er spændende at hjælpe dem med at finde den rigtige opsætning, som matcher deres ønsker og behov.”

Pernille elsker at blive udfordret på kontoret, for ifølge hende er et regnskab ikke bare et regnskab. Hver kunde har nemlig nogle særlige problemstillinger, der skal løses fra år til år.

Men udover at udfordre sig selv arbejdsmæssigt, så udfordrer hun også sig selv i fritiden. Hun dyrker flere former for sport, særligt løb, hvilket må siges at være en stor kontrast til det stillesiddende kontorarbejde.

Nu hvor det er blevet varmt i vejret, prøver Pernille at bruge så meget tid i haven som muligt. Det er vigtigt for hende at prioritere den friske luft, når hun normalt sidder ved en computer det meste af dagen.

I dag bor Pernille i Tillitse ved Dannamere med sin mand og søn. Familietiden derhjemme beskriver hun, uden at tøve, som hellig – særligt efter, hun er blevet mor.