Vi søger en revisor eller regnskabsassistent til vores landbrugsafdeling

22. 09. 2016

Vi søger en revisor / regnskabsassistent til vores landbrugsafdeling, da en af vores mangeårige medarbejdere går på pension i nærmeste fremtid.

I samarbejde med vores øvrige medarbejdere vil du skulle løse mange forskellige opgaver for vores kunder, alt fra kontering/bogføring til opstilling af regnskaber og mindre rådgivningsopgaver. Du vil i samarbejde med en anden medarbejder få egen kundeportefølje.

Vi forventer, at du minimum har 3 års erfaring, er udadvendt og arbejder struktureret.

Vi vil meget gerne modtage din ansøgning, selvom du ikke mener du passer optimalt på profilen ved ansættelsen. Det vigtigste er lysten til at arbejde med udfordringer i en hverdag, der kræver vilje og evner til forandringer.

Du har lyst til at yde en ekstra indsats i travle perioder, til gengæld giver vi dig gode muligheder for at udvikle dig fagligt og at arbejde selvstændigt med stor fleksibilitet. Vi aftaler i fællesskab hvilket af vores 4 kontorer, der skal være din primære arbejdsplads.

Hvis du vil vide mere om stillingen og firmaet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Karsten Beske (tlf. 21 49 07 57) eller statsautoriseret revisor Thomas Henckel (tlf. 54 79 11 31).

Aage Maagensen er et moderne revisionsfirma med godt 40 ansatte på kontorer i Maribo, Nykøbing F, Nakskov og Sakskøbing. Kundeporteføljen er en afspejling af erhvervslivet på Lolland-Falster, store, mellemstore og små virksomheder, samt en del halvoffentlige virksomheder. Landbrugsafdelingen beskæftiger 9 personer, heraf 3 økonomikonsulenter.