Jonas har det som en fisk i vandet

06. 11. 2020

For Jonas har en karriere i revisorbranchen været det oplagte valg næsten lige fra begyndelsen, han har nemlig altid haft flair for tal og regnskab.

Men lige så meget som han brænder for tallene, brænder han også for at hjælpe og vejlede sine kunder.
”De løsninger, jeg leverer, skal også give mening for mine kunder, derfor går jeg meget op i at formidlingen er forståelig.”

Når Jonas er på kontoret i Nykøbing, har han det med andre ord som en fisk i vandet.

Han har været ansat hos aage maagensen i et års tid og værdsætter omgangstonen på kontoret meget. Den hierarkiske struktur hos aage maagensen er nemlig meget flad, og det mener Jonas har stor betydning for relationerne mellem kollegaerne; det er nemt at tale med hinanden og alle bliver værdsat for det, de laver.

Jonas har altid boet på Falster, og i dag er han at finde i den lille stationsby, Eskilstrup.

Når han ikke oversætter komplicerede regnskaber og vejleder sine kunder, bruger han sin fritid i selskab med familien, som for tiden er i gang med at istandsætte en fin 70’er villa, rum for rum.

Selvom husrenovationen tager meget af fritiden i øjeblikket, er det for Jonas også vigtigt at komme ud i naturen, hvor han holder meget af at fiske og gå på jagt.
”Jeg bruger uden tvivl naturen som et lille afbræk fra kontorlivet, det er en god måde for mig at koble af og have fokus på nogle helt andre ting.”