Cecilie elsker fart og familie

08. 01. 2021

Det var studiejobbet hos Aage Maagensen, som overbeviste Cecilie Friis om, at hun skulle være revisor; det føltes bare helt rigtigt. Hun har altid elsket struktur og at putte ting i kasser, så derfor var jobbet som revisor det perfekte match.

Lige nu arbejder Cecilie fuldtid på vores Nykøbing-kontor, mens hun studerer HD-regnskab sideløbende. Til sommer bliver hun færdig med uddannelsen, og er klar til nye udfordringer hos Aage Maagensen.

Cecilie elsker, at hun hos Aage Maagensen får mulighed for at udvikle sig fagligt, både i samarbejdet med sine kollegaer, men også i takt med, at hun hele tiden bliver stillet overfor nye, udfordrende opgaver.

Privat er Cecilie efter ejet udsagn ”familiemenneske med stort ‘F’”.
Derfor har hun og kæresten selvfølgelig købt hus i Maribo, så de bor lige langt fra hhv. Cecilies og kærestens forældre.

Når Cecilie ikke tilbringer tid i familiens tegn, dyrker hun og kæresten en fælles lidenskab for motorcykler: ”Turene på motorcykel er den perfekte måde for mig at dele nogle oplevelser sammen med min kæreste, og han synes bare det er fedt, at jeg også viser interesse for hans passion.”

I 2020 fik Cecilie endda sit eget motorcykelkørekort, og hun kan næsten ikke vente til foråret, når motorcykelsæsonen endelig starter op igen.