Sofie Foli Mix

16. 10. 2024

 og det er vi meget glade for!

Sofie er uddannet finansøkonom og sidder til daglig på vores kontor i Maribo. Hun var egentlig blevet tilbudt praktik i en anden virksomhed, men efter en god snak med Tina og Christina, valgte hun i stedet (selvfølgelig 😉) at tage praktikpladsen hos os.

”Jeg havde hørt om Aage Maagensens stærke fællesskab, de fleksible arbejdstider og at ledelsen er en del af hverdagen, og derfor følte jeg, det var det rette sted for mig. Det betyder nemlig meget at man har det psykisk godt på sin arbejdsplads.” fortæller Sofie.

Hos os skal Sofie arbejde med bogføring og regnskab for mindre virksomheder, hvor hun får lov at opbygge sine færdigheder. Hun er allerede faldet godt til, og kollegerne har taget rigtig godt imod hende.

”Man føler sig som en del af fællesskabet fra starten af – de lytter virkelig til, hvad man har at sige,” siger hun.

Sofie bor i Rødby med sin kæreste og deres fireårige søn, men familien planlægger at flytte til Maribo i nær fremtid. Fritiden bruger Sofie på kreative projekter, hvor hun elsker at male og arbejde med hænderne. Derudover er hun stor fan af podcasts som Mørkeland og Den gode podcast, som hun ofte lytter til.

Vi glæder os til at følge Sofies udvikling hos os!