Ledernetværket DIN INSPIRATION

ET NYT ÅR MED FLERE MULIGHEDER OG SPÆNDENDE INDSIGTER

Vi har fornøjelsen af at præsentere programmet for 2022 i ledernetværket DIN INSPIRATION Lolland-Falster. Et ledernetværk, hvor vi sætter fokus på ledelse, lederskab og udvikling.

I 2022 fokuserer vi på temaer og viden om, hvad tiden herfra stiller af krav til os som ledere, den grønne omstilling, fastholdelse og tiltrækning af medarbejdere. Alle områder, som bliver formidlet af udvalgte og højt kvalificerede speakere. Vores speakere er særligt udvalgt indenfor årets temaer, dem finder du beskrevet i programmet.

Du kan forvente, at vi gør os umage og leverer indhold til ledelsesagendaen på både de store netværksmøder og i de mindre netværksgrupper.
Du bliver en del af et ledernetværk med andre spændende lederprofiler. Derudover får du som medlem adgang til vores nye spændende træningsprogram, der supplerer netværket med muligheden for, at arbejde dybere og dygtiggøre sig indenfor centrale områder som bestyrelse, ledelse og strategi.

Velkommen til ledernetværket DIN INSPIRATION Lolland-Falster 2022.

KENMAY og Revisionsfirmaet Aage Maagensen ser frem til et nyt, spændende og berigende år.

 

Programmet 2022:

  • 1. feb. Rasmus Ankersen (Online)
  • 5. apr. Biker Jens
  • 14. jun. Steen Hildebrandt & Steffen Høgh
  • 27. sep. Anne Sophie Hermansen
  • 29. nov. Morten Albæk

 

Du kan læse mere om medlemskabet i ledernetværket DIN INSPIRATION her.

Ved interesse er du meget velkommen til at kontakte:

  • THOMAS HENCKEL, Aage Maagensen A/S – tlf. 40 14 11 33 – th@aa-m.dk
  • TINA ØRUM HANSEN, Aage Maagensen A/S – tlf. 40 82 14 97 – tha@aa-m.dk
  • KENNET MAYLAND, KENMAY – tlf. 31 31 34 49 – km@kenmay.dk

 

 

Om Ledernetværket:

Vi mener, at ledelsesudvikling og professionel sparring er vigtig, både for den enkelte virksomhed og leder, men også for Lolland Falster.

Derfor har vi etableret ledernetværket DIN INSPIRATION i partnerskab med KENMAY LEDERNETVÆRK for at styrke de lokale virksomheder og ledere.
I netværket får du indhold som er særligt målrettet ejerledere, direktører, iværksættere samt offentlige ledere.

Revisionsfirmaet Aage Maagensen er et lokalt forankret revisionsfirma, som med værdibaseret rådgivning har fokus på mere end tørre tal, når vi er i dialog med vores kunder. Med etablering af DIN INSPIRATION har vi mulighed for at udvide den rådgivning, vi kan tilbyde vores kunder.

Er du ikke kunde hos Aage Maagensen er du også meget velkommen til at deltage i netværket, da det er åbent for ALLE.

Ledernetværket DIN INSPIRATION er en kombination mellem foredrag og små netværksmøder med max 10 ligesindede.

Med dette ledernetværk opnår vi det bedste fra flere verdener – de inspirerende foredrag som danner grundlag for efterfølgende drøftelser og refleksion samt de nære mindre netværksgrupper, hvor fortrolighed skaber grundlaget for personlig sparring.