Vi søger to medarbejdere

05. 07. 2021

IT-kyndig kontorassistent

Er du god til IT og interesserer dig for at lære nye programmer, så er det dig vi leder efter.

Vi arbejder meget med at automatisere arbejdsprocesser, importere/eksportere data på tværs af systemer, teste nye programmer og udvikle kontorrobotter. Men vi mangler dén person, der trives med at lære nye aspekter og som kan få kollegaerne til at se mulighederne og anvende disse.

Din baggrund og uddannelse er af mindre betydning. Vi regner ikke med, at det er en person med en it-uddannelse, men det vigtigste er, at du har interesse og flair for IT og ser det som en positiv udfordring at lære nyt.

Udover ovennævnte vil arbejdsopgaverne også omfatte almindelige kontoropgaver.

 

Revisor med erfaring

Vi har travlt og søger en god kollega.

Din erfaring og uddannelse er af mindre betydning, men du skal kunne håndtere ansvaret for egen kundeportefølje og deltage på teamet for større kunder.

Hos os finder du en arbejdsplads med en uformel omgangstone med super gode og omsorgsfulde kollegaer, et højt fagligt niveau og en ledelse, der er tilstede.

 

Fælles

Vi kan tilbyde et højt fagligt miljø og et godt socialt arbejdsmiljø med gode kollegaer.

Dine fremtidige kollegaer har beskrevet kollegaer og ledelsen som værende kvalitetsbevidste, humørfyldte, oprigtige og hjælpsomme. Vi lægger vægt på frihed under ansvar og at have en humørfyldt arbejdsdag.

Hvis du vil være en del af en god arbejdsplads, så skriv til os.

Vil du vide mere om én af stillingerne eller firmaet er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Thomas Henckel (tlf. 54 79 11 31).

 

Send din ansøgning til

Aage Maagensen A/S, C.E. Christiansens Vej 56, 4930 Maribo eller på mail til th@aa-m.dk

Du må gerne søge senest 15. august 2021.

 

Aage Maagensen er et moderne revisionsfirma med over 40 ansatte på kontorer i Maribo, Nykøbing F og Nakskov. Kundeporteføljen er en afspejling af erhvervslivet på Lolland-Falster, store, mellemstore og små virksomheder, samt en del halvoffentlige virksomheder og landbrug.