Vi søger en medarbejder til vores Erhvervsserviceafdeling

03. 05. 2021

Da vi har travlt søger vi en medarbejder til vores Erhvervsserviceafdeling.

I Erhvervsservice hjælper vi vores kunder med den løbende bogføring, opgørelse af moms, lønninger - og en masse andre løbende opgaver. Vi hjælper kunderne med alt det administrative - så de kan fokusere på at drive deres virksomheder.

Vi søger derfor en medarbejder med bred erfaring indenfor bogholderi, som vil være en del af en revisionsvirksomhed i en rivende udvikling. Der ønskes en medarbejder med erfaring med gængse bogføringsprogrammer og lønbehandlingsprogrammer mv.

Du har lyst til at yde en ekstra indsats i travle perioder. Til gengæld giver vi dig gode muligheder for at udvikle dig fagligt og arbejde selvstændigt med stor fleksibilitet. Din arbejdsplads vil blive dels på et af vores kontorer, men i høj grad også hos vores kunder.

Vil du vide mere om stillingen eller firmaet er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Thomas Henckel (tlf. 54 79 11 31)

 

Send din ansøgning til

Aage Maagensen A/S, C.E. Christiansens Vej 56, 4930 Maribo eller på mail til th@aa-m.dk

Ansøgningsfrist den 20. maj 2021

 

Aage Maagensen er et moderne revisionsfirma med over 40 ansatte på kontorer i Maribo, Nykøbing F og Nakskov. Kundeporteføljen er en afspejling af erhvervslivet på Lolland-Falster, store, mellemstore og små virksomheder, samt en del halvoffentlige virksomheder og landbrug.