Vi søger 4 gode kollegaer

04. 07. 2019

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor vi har travlt samtidig med, at vi har det sjovt? Hvor du har omsorgsfulde kollegaer, som har høje faglige standarder og er vilde med at hjælpe vores kunder med at være på forkant?

Så har du nu muligheden. Vi har susende travlt og søger derfor følgende typer medarbejdere:

  • Medarbejder til vores landbrugsafdeling i Maribo og Nakskov. Vi søger 2 medarbejdere til nye stillinger, som kan være lige fra en nyuddannet, som har erfaring med bogføring, til at være en erfaren revisor.
  • Kontorassistent i Maribo og Nakskov som afløser for vores mangeårige sekretær Sussi, som desværre har valgt at gå på efterløn. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige fra at gøre klar til møder, passe telefon og til at foretage bogføring, ajourføre vores vejledninger og hjælpe vores kunder med adgang til NemId etc.
  • Medarbejder til vores kontor i Nakskov til en ny stilling. Du er uddannet revisor eller har en anden lignende baggrund. Måske er du i dag under uddannelse, ex. HD eller arbejder som Trainee?

Hvis du ikke synes du passer i beskrivelsen til ovennævnte stillinger, men har lyst til at arbejde sammen med os, så skriv til os alligevel. Måske er det lige dig vi mangler.

Har du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Thomas Henckel (40 14 11 33) eller leder af Landbrugsafdelingen Karsten Beske (21 49 07 57).

Send ansøgningen til direktør Thomas Henckel på th@aa-m.dk. Ansøgningsfrist på alle ovennævnte stillinger er 11. august 2019. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest - alle henvendelser behandles fortroligt.